2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ANKER
APPLE
ARCTIC
AVERMEDIA
AWEI
BEHRINGER
BLACKBIRD
BLITZWOLF
BOOMPODS
BOROFONE
CANYON
CELLY
CREATIVE
DEFENDER
DELL
DELOCK
DENVER
DIGITUS
DIVOOM
EARFUN
EDIFIER
EDNET
ENERGY SISTEM
ESPERANZA
GEMBIRD
GENESIS
GENIUS
HAMA
HAMECO
HARMAN/KARDON
HERCULES
HISENSE
HP
HUAWEI
IIYAMA
IRIS
JABRA
JBL
JLAB
JVC
LAMAX
LENCO
LENOVO
LEXON
LG
LOGILINK
LOGITECH
MANHATTAN
MARLEY
MEDIA-TECH
MODECOM
MS
NATEC
NATEC GENESIS
NOKIA
NZXT
OUR PURE PLANET
PANASONIC
PLATINET
POLY PLANTRONICS
PROMATE
RAMPAGE
RAZER
REDRAGON
ROLINE
SAMSUNG
SANDBERG
SBOX
SENNHEISER / EPOS
SHARP
SILICON POWER
SNOPY
SONY
SOUNDCORE
STANSSON
STEELSERIES
TARGUS
TCL
TECHNAXX
TELLUR
THONET & VANDER
TNB
TRACER
TREVI
TRONSMART
TRUST
ULTIMATE EARS
ULTRON
URBANISTA
USAMS
VENTARIS
VERTUX
VIETA PRO
VIVAX
VIVOLINK
WAVEMASTER
WHITE SHARK
XIAOMI
YENKEE

Termékeink > Periféria > Hangszóró

Creative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos Black

Creative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos Black
Creative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos BlackCreative Stage 360 2.1 Soundbar with Dolby Atmos Black
Hangrendszer2.1
Teljesítmény240 W
1xRCA
2xRCA
3,5mm jack
6,3 mm jack
USB
Kártyaolvasó
Bluetooth
HDMI
WiFi
NFC
SPDIF
Subwoofer output
Távirányító
HDAA Box
SzínBlack
tömeg6,3kg
Garancia 12 hónap
GyártóCREATIVE
Termék weboldal
125 150 Ft   db 
2.1, 240W, Bluetooth, HDMI, SPDIF, Subwoofer output, Távirányító, Black

A Creative Stage 360 ​​segítségével nem kell csupán egyetlen játékkonzolra vagy streamelőeszközre korlátozódnia. Az egy HDMI ARC és két HDMI 2.0 porttal rendelkező játékosok és filmrajongók örömmel fogják tudni, hogy a PS5™ és az Xbox Series X konzolt is csatlakoztatni tudják. , vagy közvetlenül egy Blu-ray lejátszót és set-top boxot, anélkül, hogy minden alkalommal manuálisan kellene váltani közöttük, vagy a kapcsolatok felosztása miatt elveszítené a streamelési minőséget.

A Soundbar rendszer optikai bemenettel is rendelkezik az azonnali digitális hangfolyamhoz, valamint Bluetooth ® 5.0-val a zökkenőmentes vezeték nélküli adatfolyamhoz. A TV-től a játékkonzolokon át a számítógépekig és mobileszközökig a Creative Stage 360 ​​továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségeivel garantáltan szórakoztatja Önt az egyablakos otthoni audiomegoldás révén.

ESZTÉTIKAI TELJESÍTMÉNY, AUDIO MEGOLDÁS
Egészítse ki az otthon közösségi szívét azzal, hogy a Creative Stage 360-at a tévéje alá helyezi, vagy kényelmesen az asztalán helyezi el anélkül, hogy ellopná a figyelmet a képernyőről. Ezt a kifinomult, teljesen fekete hangsávot terméktervezőink módszeresen úgy tervezték, hogy nagy felbontású hanglejátszást érjen el anélkül, hogy értékes életteret foglalna el.
Hangos elhelyezési funkciókat is kínál; Egyszerűen váltson a távoli és közeli hallgatási távolságok között, hogy jobban finomítsa a hanglejátszást, legyen szó egy nagy nappaliról, például a nappaliról és a családi szobáról, vagy egy kompakt térről, például asztalokról és hálószobákról.

TELJES IRÁNYÍTÁS AZ ÖN KEZÉBEN
Hagyja ki a fáradságot, hogy felsétáljon a Soundbarhoz, hogy váltson forrást vagy állítsa be a lejátszás hangerejét. Szerezzen teljes hozzáférést és vezérlést egy vadonatúj infravörös távirányítóval*, amellyel nemcsak a forrásváltást és a hangerő-beállításokat vezérelheti, hanem a hangmód kiválasztását, valamint a távoli és közeli sugárzási beállításokat is.

ERŐS, MENNYDÖRGÉS SZERŰ HANG
A nagy teljesítmény jobb hangzást biztosít. Hagyja, hogy a Creative Stage 360 ​​elvigye Önt az akciójelenetek kellős közepébe vagy kedvenc játékai szívébe, miközben a hang magával ragad egy lenyűgöző és magával ragadó élményt. A soundbar teljesen új, egyedi hangolású versenypálya-meghajtókkal büszkélkedhet, gazdag és precíz hangzást biztosítva, így a térbeli médiateljesítmény luxusát hozza el további rendetlenség nélkül.
A nagy kitérő meghajtóval optimalizált, dedikált, hosszú hatótávolságú mélynyomóval együtt tovább fokozhatja az általános szórakoztatási élményt, és mélyebb basszuseffektusokat érhet el, amelyek nemcsak a csontjait zörgetik meg, hanem a lelke mélyén is visszhangoznak, ahogy minden dübörgő hangot érez.

Az oldal sütiket használ. További információ