2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ASUSTOR
QNAP
SYNOLOGY
WESTERN DIGITAL
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Hálózati tárolóegység (NAS)

Synology NAS RS822RP+ (2GB) (4HDD)

Synology NAS RS822RP+ (2GB) (4HDD)Synology NAS RS822RP+ (2GB) (4HDD)Synology NAS RS822RP+ (2GB) (4HDD)
Synology NAS RS822RP+ (2GB) (4HDD)Synology NAS RS822RP+ (2GB) (4HDD)Synology NAS RS822RP+ (2GB) (4HDD)
HDD3,5" or 2,5"
CsatolófelületSATA
HDD-k száma4 db
GigaLan4 db
USB 3.22 db
eSata1 db
HDMI
Regisztrációs kártyaMagyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
tömeg11,54kg
Garancia 36 hónap
GyártóSYNOLOGY
Termék weboldal
642 470 Ft   db 
3,5" or 2,5", SATA, 4xHDD, 4xGLAN, 2xUSB 3.2, 1xeSata, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!

RackStation RS822+​/​RS822RP+
Megbízható adatkezelés távoli és fiókirodák számára

Minden az egyben széltárolási megoldás
A kompakt, 1U 4-rekeszes Synology RackStation RS822+/RS822RP+ tárolási és csatlakoztathatósági bővíthetőségével, valamint a nagy teljesítményű Synology DiskStation Manager (DSM) operációs rendszerrel ideális peremtároló megoldás fiókirodák, valamint kis- és középvállalkozások számára.

Megbízhatóságra építve
Az RS822+/RS822RP+ négy Gigabit RJ-45 porttal rendelkezik, amelyek összekapcsolhatók Link Aggregation funkcióval, hogy lehetővé tegyék az automatikus hálózati feladatátvételt és a terheléselosztást.
Két RS822+/RS822RP+ egység párosítható a Synology High Availabilityvel, aktív/passzív szerverlánc jön létre, maximalizálva a szolgáltatás rendelkezésre állási idejét.
Ezenkívül az RS822RP+ redundáns tápegységgel rendelkezik a szolgáltatás folytonosságának további előnye érdekében.

Hely a bővítésre
Könnyen beállíthatja az RS822+/RS822RP+-t, hogy megfeleljen a használati környezetének, legyen az teljesítmény, gyorsabb hálózatépítés vagy nagyobb tárolókapacitás.

Tárhely bővítés
Egy RX418 bővítőegységgel 8 meghajtórekeszre bővíthető.

SSD gyorsítótár
Növelje az olvasási/írási IOPS-t a csak HDD-tömbökön keresztül legalább 16-szor az NVMe vagy a SATA SSD gyorsítótár segítségével.

10/25GbE készen áll
Javítsa az I/O-t a gyorsabb SFP+/SFP28 vagy RJ-45 hálózattal.

Minden az egyben adatkezelési platform
Az RS822+/RS822RP+-t úgy tervezték, hogy támogassa a kis telepítéseket az olyan gyakori alkalmazások kezelésében, mint a fájlkezelés, az adatmentés és a felügyelet.

Privát fájlfelhő
Hatékony együttműködés lehetővé tétele a Synology Drive megoldással
A Synology Drive lehetővé teszi az adatok távoli elérését, szinkronizálását, igény szerinti helyreállítását és biztonsági mentését egy praktikus asztali segédprogramon és mobilalkalmazásokon keresztül.

Többplatformos támogatás
Mobilalkalmazásból, asztali kliensről, böngészőből vagy más Synology rendszerből egyaránt hozzáférhet a személyes és a megosztott adatokhoz: A rendszer minden változtatást automatikusan szinkronizál a többi eszközzel a csatlakoztatásukkor.

Valós idejű együttműködés
Integrálja a Synology Office szolgáltatást a dokumentumok, táblázatok és diák egyidejű szerkesztéséhez, valamint a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és OpenDocument fájlokká és fájlokból való konvertálás támogatásához.

Hatékony több telephely közötti szinkrozinálás
megoldással
A Synology Drive lehetővé teszi az adatok távoli elérését, szinkronizálását, igény szerinti helyreállítását és biztonsági mentését egy praktikus asztali segédprogramon és mobilalkalmazásokon keresztül. További információk

Többplatformos támogatás
Mobilalkalmazásból, asztali kliensről, böngészőből vagy más Synology rendszerből egyaránt hozzáférhet a személyes és a megosztott adatokhoz: A rendszer minden változtatást automatikusan szinkronizál a többi eszközzel a csatlakoztatásukkor.

Valós idejű együttműködés
Integrálja a Synology Office szolgáltatást a dokumentumok, táblázatok és diák egyidejű szerkesztéséhez, valamint a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és OpenDocument fájlokká és fájlokból való konvertálás támogatásához.

Privát fájlfelhő
Kösse össze a csapatokat a Hybrid Share megoldással
A Hybrid Share segítségével a vállalkozások nagy mennyiségű adatot tárolhatnak a felhőben, adatközpontjaink nagy sávszélességét kihasználva pedig a kért fájlokat a fiókirodákba telepített helyi NAS eszközre továbbíthatják.

Igény szerinti adatok
A Hybrid Share mappákon keresztül a távmunkás csapatok mindig elérik a legfrissebb fájlokat, a cégnek pedig kevesebb helyszíni tárhelyre és kisebb sávszélességre lesz szüksége.

Helyileg használt gyorsítótárazott adatok
A gyakran használt adatainak helyi NAS eszközön való tárolásával a felhasználók LAN-sebességgel érhetik el a fájlokat. A fájlok és mappák manuálisan is rögzíthetők, így azokat nem írja felül a rendszer, amikor megtelik a gyorsítótár.

Többvégpontos adatvédelem
Tervezzen hatékony biztonsági mentési stratégiát a rendszer rendelkezésre állásának maximalizálásához rengeteg natív és licencet nem igénylő megoldással.

Egyesített biztonsági mentési szerver
Adatvédelem és -helyreállítás
Végpont-, virtuálisgép- és NAS-/SAN-védelem
Az Active Backup for Business segítségével biztonságosan elvégezheti a Windows és Linux végpontok, a Synology szerverek, valamint a VMware®- és Hyper-V®-alapú virtuális gépek biztonsági mentését.

Microsoft 365 és Google Workspace
Központosítsa Microsoft 365- és a Google Workspace-adatainak biztonsági mentését, így elkerülheti a baleseteket, és egyszerűen megfelelhet az adatmegőrzési előírásoknak. Az ütemezhető biztonsági mentésekkel, a rugalmas fájlverzió-kezeléssel és a blokkszintű deduplikációval rugalmasságot és megtakarítást érhet el a tárhely és a sávszélesség-felhasználás terén.

Adatvédelem és helyreállítás
Végpont-, virtuálisgép- és NAS-/SAN-védelem
Az Active Backup for Business segítségével biztonságosan elvégezheti a Windows és Linux végpontok, a Synology szerverek, valamint a VMware®- és Hyper-V®-alapú virtuális gépek biztonsági mentését. További információk

Microsoft 365 és Google Workspace
Központosítsa Microsoft 365- és a Google Workspace-adatainak biztonsági mentését, így elkerülheti a baleseteket, és egyszerűen megfelelhet az adatmegőrzési előírásoknak. Az ütemezhető biztonsági mentésekkel, a rugalmas fájlverzió-kezeléssel és a blokkszintű deduplikációval rugalmasságot és megtakarítást érhet el a tárhely és a sávszélesség-felhasználás terén. További információk

Egyesített biztonsági mentési szerver
Hyper Backup
Készítsen biztonsági másolatot a fájlokról, LUN egységekről, telepített alkalmazásokról és rendszer-konfigurációkról a Synology C2 Storage5 tárhelyére, nyilvános felhőalapú platformokra, USB-eszközökre, fájlszerverekre, helyi mappákba vagy másik Synology rendszerre.

A rendszeres ütemezésekkel csak egyszer kell beállítania a biztonsági mentési feladatokat, a felhasználói engedélyekkel és a titkosítással növelheti a biztonságot, a beépített deduplikáció révén alacsonyan tarthatja a biztonsági mentések méretét, a több verzió megőrzésének köszönhetően pedig rugalmasan helyreállíthatja az adatokat.

Snapshot Replication
A Snapshot Replication segítségével konfigurálható, adott időpontra vonatkozó pillanatfelvételt készíthet a megosztott mappákról és a virtuálisgép-tárhelyről, így akár 5 perces RPO értéket is elérhet, és másodpercek alatt végrehajthatja a helyreállítást

Intelligens videomegfigyelés kis rendszerekhez
Használja ki a rugalmas telepítési lehetőségeket, az intuitív felügyeleti képességeket és a fejlett videoelemzéseket létesítményei biztonságban tartásához.

Egyszerűen telepíthető helyi videomegfigyelés
Széleskörű kompatibilitás
A Synology Surveillance Station számtalan kameratípussal kompatibilis, így akár 40 IP-kamerát is csatlakoztathat a több mint 8300 hitelesített típus közül.

Többplatformos kényelem
Nézze az élő közvetítést vagy a felvételeket egy böngészőn, az asztali kliensen vagy a DS cam mobilalkalmazáson keresztül.

Biztonságos és titkos
A felvételek helyben kerülnek tárolásra, hogy könnyebben megfeleljenek az adatvédelmi előírásoknak, és az ipari szabványnak megfelelő AES-256 titkosítással további védelmet biztosítson az illetéktelen hozzáféréssel szemben.

Több helyszín rugalmas felügyelete
Támogatott tömeges telepítés
Automatikusan megkeresheti a beállított IP-tartományban lévő új kamerákat, és csoportosan konfigurálhatja az egységeket táblázatok importálásával vagy a beállítások új kamerákra való átvitelével.

Központosított irányítás és felügyelet
Folyamatosan nyomon követheti a rendszert, mivel a Google Maps és az OpenStreetMap online térképintegrációja révén a kiváltott eseményeket közvetlenül egy többszintes vagy többhelyszínes térképen tekintheti meg.

Videóelemzések
Használja ki a videomegfigyelés leggyakoribb eseteihez szánt olyan intelligens felügyeleti funkciókat, mint például a mozgásérzékelés, rövid tartózkodási zóna, idegen tárgy észlelése és rendellenességek észlelése.

Synology meghajtókkal működik a legjobban
Élvezze a tartósan kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot a Synology NAS eszközök számára fejlesztett, beépített adatvédelemmel rendelkező nagyvállalati szintű meghajtókkal.

A Synology DSM bemutatja
Használja ki a webalapú DSM operációs rendszeren elérhető natív hatékonyságnövelő, felügyeleti és biztonsági megoldások teljes készletét.

Fájlkezelés
A központi platformnak köszönhetően egy helyről felügyelheti, szinkronizálhatja és oszthatja meg a különböző eszközökön lévő fájljait.

Biztonság
Iparágvezető biztonsági megoldásainkkal még a legkifinomultabb fenyegetésekkel szemben is védelmet biztosíthat Synology NAS eszköze számára.

Rendszerfelügyelet
Egyszerűen kezelheti a rendszerek állapotát, valamint központi felügyeletet kap a frissítések felett.

Felhasználókezelés
A hatékony címtárszolgáltatások segítségével a vállalathoz tartozó összes felhasználót és eszközt felügyelheti.

Central Management System
A központi konzolról kényelmesen kezelheti összes Synology NAS eszközét.

Synology High Availability
Zökkenőmentes váltás a klaszterbe rendezett szerverek között szerverhiba esetén, hogy az alkalmazások működését a lehető legkevésbé érintse a meghibásodás.

obb védelem a Bővített garancia Plus szolgáltatással
Hosszabbítsa meg az RS822+/RS822RP+ normál 3 éves hardvergaranciáját a Synology plusz 2 éves megbízható hivatalos támogatásával és prémium szolgáltatásaival, amelyek segítenek gyorsabban felépülni katasztrófa esetén.


Az oldal sütiket használ. További információ