2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

AKITIO
ASUSTOR
QNAP
SYNOLOGY
WESTERN DIGITAL
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Hálózati tárolóegység (NAS)

Synology NAS RS1221RP+ (4GB) (8HDD)

Synology NAS RS1221RP+ (4GB) (8HDD)Synology NAS RS1221RP+ (4GB) (8HDD)Synology NAS RS1221RP+ (4GB) (8HDD)
Synology NAS RS1221RP+ (4GB) (8HDD)Synology NAS RS1221RP+ (4GB) (8HDD)Synology NAS RS1221RP+ (4GB) (8HDD)
HDD3,5" or 2,5"
CsatolófelületSATA
HDD-k száma8 db
GigaLan4 db
USB 3.22 db
eSata1 db
HDMI
Regisztrációs kártyaMagyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
tömeg11,73kg
Garancia 36 hónap
GyártóSYNOLOGY
Termék weboldal
807 600 Ft   db 
3,5" or 2,5", SATA, 8xHDD, 4xGLAN, 2xUSB 3.2, 1xeSata, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!

RackStation® RS1221+​/​RS1221RP+
Hatékony tárolási megoldás vállalkozások és az informatikai újdonságok iránt érdeklődők számára redundancia és folyamatos szolgáltatás funkcióval.

Kompakt és megbízható
A mindössze 30/38 cm mélységű RS1221+/RS1221RP+ a helytakarékos telepítésekhez készült. A 100 K feletti 4K véletlenszerű olvasási IOPS és 2315 MB/s szekvenciális olvasási*1 értékkel az RS1221+/RS1221RP+ készen áll az erős munkaterhelések kezelésére a nagy adatforgalmú környezetekben. Az RS1221RP+ a redundáns tápegységekkel a védelem további szintjét biztosítja.

Kompakt kialakítás a hatékony helykihasználáshoz
Az RS1221+ és RX418 bővítőegységei a kialakításuknak köszönhetően elősegítik, hogy helyet takarítson meg a kompakt telepítésekben. A mindössze 30 centiméteres méretével, amely a jellemző 2U típusú egység hosszának fele, tökéletesen illeszkedik a kétoszlopos vagy a kis mélységű, rackbe szerelhető házakhoz. A két tápegységgel rendelkező RS1221RP+ mérete 38 cm, így szintén jól illeszkedik a kis mélységű házakhoz.

Illeszkedik a kis mélységű, rackbe szerelhető házakhoz
Könnyen beszerelhető kétoszlopos állványokra

Megbízhatóságra kialakítva
Redundáns tápellátás
Csökkenthető annak lehetősége, hogy egyetlen terjesztési csatornán vagy PDU egységen a tápellátás megszűnése az adatok és a szolgáltatás rendelkezésre állásának csökkenését okozza.

Szolgáltatások maximális rendelkezésre állása
Másik, azonos kialakítású egységgel párosítva szerverhiba esetében a Synology High Availability lehetővé teszi az automatikus, percek alatti feladatátvételt a klaszterbe rendezett két szerver között, így minimálisra csökkenthető az állásidő.

Adatintegritás és -védelem
Az ECC memória és a Btrfs fájlrendszer nagyobb megbízhatósággal és pillanatfelvétel-készítési funkciókkal segíti elő az adatsérülés megelőzését és az adatvédelem egyszerűsítését.

Nagy teljesítményű tárolás minden feladathoz
Az akár 2315/1147 MB/s szekvenciális olvasási és írási átviteli sebesség, valamint a 100 K/54 K feletti véletlenszerű olvasási/írási IOPS kiváló teljesítményt biztosít a nagy kihívást jelentő feladatokhoz.

Növekvő igényei szerint bővíthető
Egyszerűen alkalmazási környezetéhez igazíthatja az RS1221+/RS1221RP+ eszközt, ha nagyobb teljesítményre, gyorsabb hálózatkezelésre vagy nagyobb tárolási kapacitásra van szükség.3

SSD-gyorsítótár
A kizárólag merevlemezekből álló tömbökhöz képest 16-szorosára növelheti az olvasási/írási IOPS értékét NVMe vagy SATA SSD gyorsítótárral4

10 GbE-kompatibilis
Az I/O-műveletek javítása gyorsabb SFP+ vagy RJ-45 hálózati adapterrel

Tárhelybővítés
12 lemezhelyig bővíthető két RX418 bővítőegységgel

Beépített adatvédelmi megoldások
Adatok maximális rendelkezésre állása

Hyper Backup
Átfogó biztonsági mentési és helyreállítási megoldás az adatvédelem kiterjesztése érdekében. Létrehozhat helyi biztonsági mentési célhelyeket másik Synology eszközön, rsync szervereken, illetve felhőalapú célhelyeket, például Google Drive, Dropbox, S3 kompatibilis célhelyek és Synology C2 Storage, amely a Synology eszközök dedikált biztonsági mentési célhelye. A deduplikáció, az integritás-ellenőrzés és a növekményes adatátviteli technológia csökkenti a sávszélesség- és a tárhelyhasználatot.

Snapshot Replication
Egyszerűen ütemezheti a megosztott mappák és a LUN-ok rugalmas, adott időpontra vonatkozó biztonsági mentését akár 5 perces RPO értékkel, és a helyreállítás másodpercek alatt végrehajtható. Replikálást és feladatátadást állíthat be a Synology más tárolórendszereire a gyors RTO és a minimális szolgáltatásleállás érdekében.

A teljes informatikai infrastruktúra védelme
A teljes iroda védelme az Active Backup segítségével
Az Active Backup Suite lehetővé teszi a rendszergazdáknak, hogy egyszerűen védjék a teljes informatikai infrastruktúrát a létfontosságú adatok biztonsági mentésével NAS eszközükre, beleértve a Windows és Linux munkaállomásokat és szervereket, a fájlszervereket, a VMware és Hyper-V virtuális gépeket, valamint a Microsoft 365- és Google Workspace-fiókokat. Élvezheti a deduplikáció és a verziókezelés előnyeit, így gyorsan visszaugorhat az időben, valamint hasznosítja az adathatékonyság további optimalizálásait a sávszélesség- és a tárhelyhasználat csökkentése érdekében.

Tanúsított tárhely-virtualizálási megoldások
A Synology iSCSI-tárhely teljes mértékben támogatja a népszerű virtualizációs megoldásokat, így hatékonyan dolgozhat ezzel az egyszerűen kezelhető felülettel. A VMware vSphere 6 és a VAAI integrációja segít a tárolási műveletek tehermentesítésében. A Windows Offloaded Data Transfer (ODX) funkció felgyorsítja az adatátvitelt. Az OpenStack Cinder támogatása révén Synology NAS eszközét blokkalapú tárolási összetevővé alakíthatja. Emellett a Synology Storage Console még több egyszerűsített tárolás-előkészítési és -felügyeleti beállítást tesz lehetővé VMware és Windows környezetben.

Synology meghajtókkal működik a legjobban
Az intenzív, folyamatos munkaterhelések kezelésére kifejlesztett Synology meghajtók egyenletesen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A Synology DiskStation Manager rendszerrel
Asztali gép biztonsági mentése
Egyszerű biztonsági mentési megoldás minden Mac számítógéphez, PC-hez és mobileszközhöz.

DSM felhasználói felület
Díjnyertes operációs rendszer intuitív felhasználói felülettel és hasznos funkciókkal.

Snapshot Replication
Ütemezhető, azonnali adatvédelem a megosztott mappákhoz és az iSCSI LUN-okhoz a katasztrófák megelőzése érdekében.

Synology Drive
Több eszközről bárhonnan és bármikor azonnal hozzáférhet a NAS eszközén tárolt fájlokhoz.

Fájlszerver/fájlkezelés
Hatékony beépített fájlkezelési és -megosztási szolgáltatások.

Biztonság
Az átfogó, beépített biztonsági eszközökkel védheti adatait és eszközeit a fenyegetésekkel szemben.

Az oldal sütiket használ. További információ