2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány Black

Thrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány BlackThrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány BlackThrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány BlackThrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány BlackThrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány Black
Thrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány BlackThrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány BlackThrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány BlackThrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány BlackThrustmaster Ferrari 488 Challenge USB Kormány Black
TípusKormány
VáltóKormányváltó
PlatormPC
Vibrációs funkció
PedálNincs pedál
CsatolófelületUSB
Force feedback
tömeg10,74kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
218 210 Ft   db 
Kormány, PC, USB, Kormányváltó, Nincs pedál, Force feedback

A világ leghíresebb versenymárkájának, a Ferrarinak a 70. évfordulója alkalmából a Thrustmaster büszkén mutatja be a TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition versenykormányt.

A technológia ereje
A TS-PC RACER a Thrustmaster tökéletes versenyszimulátora PC-s versenyzőknek. Hűen reprodukálja az autó reakcióit és a pályaviszonyokat. Olyan technológiai csoda, amelyet a játékteljesítmény fokozására hoztak létre, és a valósághoz közelebbi versenyzési élményt kínálnak, lehetővé téve a játékosok számára, hogy teljesen átérezzék a játékot.

- Thrustmaster TS-PC szervóbázis
- Fém felső burkolat
- 270°–1080° elforgatási szög
- Ipari osztályú kefe nélküli 2. generációs motor
- A TS-PC RACER motorja erőteljes, 40 wattos kefe nélküli Force Feedback funkciót biztosít
- Motorhűtés Beágyazott rendszer
- Mezőorientált vezérlési algoritmus
- Külső Turbo tápegység

Realisztikus tervezés
A kormány az igazi Ferrari 488 Challenge kormány 9:10 méretarányú mása (12,6”/32 cm átmérőjű). A Ferrari által hivatalosan engedélyezett, összesen 25 programozható funkcióval rendelkezik:
- Fekete szálcsiszolt eloxált fémből készült előlap és 2 lapátváltó
- 15 beépített LED a fordulatszámmérő funkcióhoz (RPM)*
- 2 irányított pad (D-padok push funkcióval)
- 2 forgó kapcsoló nyomó funkcióval és 8 műveleti gomb
- Kézzel varrott borítással készült, amely ugyanabból az Olaszországból importált Alcantara anyagból készült, mint az eredeti Ferrari kormány.

Kefe nélküli szervómotoros technológia (40 watt teljesítmény)
Annak érdekében, hogy magas szintű teljesítményt, pontosságot és kényelmet biztosítson az igényes PC-játékosok számára, a Thrustmaster kifejlesztette a TS-PC szervo alapot.
Az ipari osztályú kefe nélküli 2. generációs motor 50%-kal nagyobb dinamikát és 4-szer nagyobb leállási erőt biztosít, mint az előző generáció. A nyomaték 1,6-szor nagyobb, mint a TX és T300 RS tengelytávok által biztosított nyomaték.

Dinamikus nyomaték
Nagyon érzékeny 40 wattos motor a különösen dinamikus és erőteljes hatásokhoz, fokozott visszacsatolás mellett. A TS-PC RACER motorja erőteljes, 40 wattos kefe nélküli Force Feedback-et és hihetetlen sebességet (dinamikus nyomatékot) biztosít: a hosszú leállási ívektől (STALL mód) a szuperrezisztens cikcakkig (DINAMIKUS mód).

H.E.A.R.T (HALLEFFECT ACCURATE TECHNOLOGY) + F.O.C.
Field Oriented Control algoritmus: a H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) 16 bites felbontást biztosít (65 536 érték), míg az új F.O.C. algoritmus dinamikusan optimalizálja az intenzív nyomatékigényekre adott választ. A motor dinamikusan és gyorsan reagál a megnövekedett nyomatékigényekre, miközben kapcsol és csökkenti a teljesítményesést.

Az oldal sütiket használ. További információ