2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

AVERMEDIA
DENVER
ELGATO
EVOLVEO
EWENT
GEMBIRD
GENIUS
HAMA
MEDIA-TECH
NZXT
RAZER
RODE
SENCOR
STARTECH
VEIKK
WACOM
XIAOMI

Termékeink > Multimédia, Szórakozás, Otthon > Digitalizáló

AverMedia EzRecorder 330 Capture box USB Video Grabber

AverMedia EzRecorder 330 Capture box USB Video GrabberAverMedia EzRecorder 330 Capture box USB Video Grabber
AverMedia EzRecorder 330 Capture box USB Video GrabberAverMedia EzRecorder 330 Capture box USB Video Grabber
TípusMédia digitalizáló
tömeg0,681kg
Garancia 24 hónap
GyártóAVERMEDIA
Termék weboldal
76 020 Ft   db 
Média digitalizáló

1080p Felvétel 4K Játékkal
Nincs szükség csúcskategóriás számitógépre. Élvezd a 4K ultra HD játékot miközben az EzRecorder 330 tökéletesen rögziti minden játékmenetedet 1080p Full HD felbontásban.

Streaming PC nélkül
Az EzRecorder 330 a lehető legkényelmesebb élő közvetités élményt garantálja. Csak egy gombnyomásra van szükség a stream elinditására, nincsen bonyolúlt szoftvare illetve hardvare beállitás. Egyszerűen csatlakoztasd a játékkonzolodat, kamerádat vagy DSLR-odat az EzRecorder 330-hoz és közvetits élőben a YouTube-ra, Facebook-ra vagy Twitch-re számitógép nélkül. Az élő közvetités immár nem egy nehéz feladat.

Rugalmas Tárolási Opciók
Az EzRecorder 330 egyaránt támogat külső merevlemezre, mikro SD kártyára illetve NAS-ra történő felvételt. Igényed szerint választhatsz tároló eszközt.

Klasszikustól az Következő-Generációig
Az EzRecorder 330 egyaránt rendelkezik HDMI és kompozit bemenetelekkel, igy egyszerre támogat új és régi játékkonzolokat mint például a PS5 és a Nintendo Famicom. Szintén kiválóan alkalmas VHS videók MP4 fájlokká való konvertálására, ezáltal biztositva azok maradandó megőrzését.

Soha ne hagyj ki egy Játékot
Mindig akadnak olyan pillanatok a videó játékban vagy akár a sportban, mint például egy epikus játékmenet vagy egy meccset megnyerő belövés. Annak érdekében hogy ne veszitsük el ezeket az értékes pillanatokat az EzRecorder 330 "Azonnali Kiemelés" funkciója lehetővé teszi hogy megőrizd és újra átéld őket.

Időzitsd a Felvételed
Állitsd be egy időzitett felvételt hogy rögzithesd kedvelt TV programodat vagy sport mérkőzésedet, amikor éppen nem vagy a TV előtt. Az EzRecorder 330 támogatja a rutinszerű időzitést az ismételt beállitások kiküszöbölése végett. Az egyszeri beállitás után könnyedén felveheted kedvenc TV műsoraidat vagy csapatjátékaidat, hogy később visszanézd és élvezhesd azokat.

Magas Hatékonyságú Videó Kódolás
A H.264 kódolással összehasonlitva, a H.265 kódolás akár kétszeres videó tömöritési arányt is biztosit, ami azt jelenti hogy megegyező fájlméret mellett kétszeres képadat tárolására is képes. A videó minősége nagyságrendekkel jobb lesz anélkül hogy több tárhelyt foglalna el.

Az oldal sütiket használ. További információ