2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

LENCO
LG
PANASONIC
SONY

Termékeink > Multimédia, Szórakozás, Otthon > DVD Lejátszó

Panasonic DMP-BD84EG Asztali Blu-ray Lejátszó Black

hiányzó kép
Garancia 12 hónap
GyártóPANASONIC
Termék weboldal
44 900 Ft   db 

Bővítse ki szórakozási lehetőségeit

A kompakt és intelligens hálózatkezelésre képes BD84 Blu-ray-lejátszóval megtekinthet internetes, YouTube-, NETFLIX- és másféle videókat. Fényképeket és videókat külső merevlemezekről is meg tud jeleníteni.

Az online tartalmak széles választéka

Az interneten és az otthoni hálózatokon keresztül különböző tartalmak és szolgáltatások érhetők el. A Panasonic 2016-ös Blu-ray lejátszóival különböző tartalmakat, például filmeket, híreket, játékokat, zenéket és még sok mást élvezhet.

Multimédia – a lehető legjobb minőségben

A 2106 BD lejátszók sokféle formátummal kompatibilisek, akár még egy vezeték nélküli otthoni hálózat nagy felbontású audiofájljaival is. Hűen, természetes mélységgel és élethű hangulattal adják vissza a rendkívül összetett hangokat, mint például a stúdiófelvétel minőségű hangforrások hangjait.

A tárolt tartalom egyszerű lejátszása

A Panasonic lejátszók és házimozik kompatibilisek az NTFS (NT File System) formátumú külső merevlemezekkel, így bármikor élvezheti külső merevlemezen tárolt zenéit (WMA, DSD, FLAC, MP3), fényképeit (JPEG, MPO), valamint videokamerával rögzített, külső merevlemezen tárolt videóit (MP4).

Elegáns és kompakt forma

A minimális váznak, a karcsú és elegáns formának köszönhetően ez a lejátszó minden szobastílushoz és szobabelsőhöz illik. A váz szélességének a korábbi modellhez képest körülbelül 7 cm-rel való csökkentésével nagyobb telepítési rugalmasságot értünk el.

Az oldal sütiket használ. További információ