2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

BROTHER
COLOP
DIGITUS
EPSON
NIIMBOT
ZEBRA

Termékeink > Irodai kellékek > Címkenyomtató

Brother QL-820NWBc Cimkenyomtató Black/White

Brother QL-820NWBc Cimkenyomtató Black/WhiteBrother QL-820NWBc Cimkenyomtató Black/WhiteBrother QL-820NWBc Cimkenyomtató Black/White
Brother QL-820NWBc Cimkenyomtató Black/WhiteBrother QL-820NWBc Cimkenyomtató Black/WhiteBrother QL-820NWBc Cimkenyomtató Black/White
Felbontás300x600 dpi
Színes nyomtatás
USB port
Hálózati nyomtatás
LCD kijelző
Wifi
Bluetooth
tömeg2,863kg
Garancia 24+12 hónap
GyártóBROTHER
Termék weboldal
88 150 Ft   db 
300x600dpi, USB, LAN, LCD, Wifi, Bluetooth

Nyomtatás számítógép használata nélkül

A QL-820NWBc hagyományos címkenyomtatóként működik - egyszerűen tervezze meg a címkét a számítógépen vagy a Mac számítógépen, majd nyomtasson. Emellett a gyakran használt címkék feltölthetők a belső memóriahelyekre. Ezután a címke kiválasztásához és kinyomtatásához egyszerűen lapozzon a tárolt címkék segítségével a vezérlőpulton. Még az aktuális dátumot és időt is kinyomtathatja, vagy hagyhatja, hogy a nyomtató kiszámítsa a jövőbeli dátumot, így ideális az élelmiszercsomagolás címkéinek nyomtatásához és a "tesztelt / következő tesztelés" alkalmazásokhoz.

Teljeskörű csatlakoztathatóság

Az USB, a vezetékes Ethernet, a Wi-Fi és a Bluetooth szabvány szerint mindegyik lehetőségre kiterjed. Az AirPrint és az MFi tanúsítás (Made for iPod / iPhone / iPad) garantálja az Apple termékekkel való maximális kompatibilitást.

Microsoft Office és adatbázis nyomtatás

A Microsoft Office P-touch Editor bővítménye (csak Windows) segítségével egyetlen kattintással nyomtathatja ki a címkéket. Jelölje ki a szöveget, kattintson a bővítményre, és nyomtassa a címkét. Alternatív megoldásként az Excel vagy a .csv fájlba mentett szövegeket importálhatja a P-touch Editorba, és összefésülheti a címke elrendezésével, hogy sok címkét nyomtasson ugyanolyan formátummal (design). Ideális címek, termékek és árazási címkék nyomtatásához.

Integrált LCD az egyszerű működtetéshez

Könnyen kiválaszthatja a nyomtatni kívánt, korábban a memóriában eltárolt címkéket a nagyméretű hátsó megvilágítású grafikus kijelzőnek köszönhetően. A készülék beállítása és konfigurálása sokkal könnyebb, valamint az esetleges hibaelhárítás is, mivel a szükséges lépések a kijelzőn megjelennek és végig vezetnek minket.

Opcionális Li-ion akkumulátor

Vannak olyan helyzetek, amikor a címkéket úgy kell elkészítenie, hogy nem csatlakozhat áramforráshoz, például autóban történő használatkor, vagy kiskereskedelmi üzletben, esetleg egészségügyi vagy hasonló iparágban. Az opcionális Li-ion akkumulátor gyors töltési funkcióval rendelkezik, és teljes töltöttség esetén akár több ezer címkét is nyomtathat vele.

Válogasson a sokféle címke típus közül
A QL sorozatú címkenyomtatók Brother DK tekercseket használnak, amelyeket gyorsan és könnyen behelyezhet a készülékbe.

Több típus közül választhat:

Elővágott, ragasztható címkék papír és műanyag fólia alapon.
Folytonos szalagok ragasztható és nem ragasztható verzióban, amelyek akár egy méter hosszúra is nyomtathatók és könnyedén méretre vághatók
A nem ragasztható kártya ideális névjegyek és blokkok nyomtatására.
Ragasztható, könnyedén ragasztható címkék.


Az oldal sütiket használ. További információ