2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

BROTHER
COLOP
DIGITUS
EPSON
NIIMBOT
ZEBRA

Termékeink > Irodai kellékek > Címkenyomtató

Brother PT-D210VP Címkenyomtató Black

Brother PT-D210VP Címkenyomtató BlackBrother PT-D210VP Címkenyomtató BlackBrother PT-D210VP Címkenyomtató BlackBrother PT-D210VP Címkenyomtató Black
Brother PT-D210VP Címkenyomtató BlackBrother PT-D210VP Címkenyomtató BlackBrother PT-D210VP Címkenyomtató BlackBrother PT-D210VP Címkenyomtató Black
Felbontás180x180 dpi
Színes nyomtatás
USB port
Hálózati nyomtatás
LCD kijelző
Wifi
Bluetooth
tömeg1,72kg
Garancia 24+12 hónap
GyártóBROTHER
Termék weboldal
19 360 Ft   db 
180x180dpi, LCD

Készítsen dekoratív címkéket

Ne küzdjön tovább a feliratok készítésével. A 27 féle beépített címke-sablonnak köszönhetően egyszerűen nyomtathat elegáns címkéket, könnyedén beírva a kívánt szöveget, majd kinyomtatva azt. A P-touch D210VP automatikusan beállítja a betűtípust és a méretet, és néhány másodpercen belül készen áll a címkézésre.

Grafikus kijelző

A 16 karakteres grafikus kijelző lehetővé teszi a szimbólumok százainak megtekintését és kiválasztását, valamint a különféle betűtípusok és keretek részletesebb megtekintését. A nyomtatás előtt a képernyőn megtekintheti a nyomtatásra szánt címkéket.

Nagy sebességű nyomtatás

Spóroljon időt a gyors, 20 mm / másodperces nyomtatási sebességgel.

Könnyen eltávolítható címkék, széles választékban

A Brother TZe laminált szalagkazetták széles színválasztékban és szélességben kaphatóak, hogy még több címkézési lehetőséget biztosítsanak. Mindegyik címke elővágott hátlappal rendelkezik, amely megkönnyíti a felragasztást. A laminált szalagok hihetetlenül tartósak, és úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékleteknek, a napfénynek, a nedvességnek, a kopásnak és a vegyi anyagoknak.

Szalagkazettát is tartalmaz

Minden, amire szüksége van a címkézés elkezdéséhez, megtalálható a csomagban, a készülék mellett így azonnal elkezdheti a eliratozást. A készülék 6 x AAA elemmel vagy az opcionálisan használható hálózati adapterrel használható (külön kapható).

Az oldal sütiket használ. További információ