2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
HORI
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
READY2GAMING
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER

Termékeink > Periféria > Kormány

Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)

Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)
Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (PS4/PS5/PC)
TípusKormány/pedál szett
PlatormPC/PS4/PS5
CsatolófelületUSB
VáltóKormányváltó
PedálHárom pedálos
Vibrációs funkció
Force feedback
tömeg7,87kg
Garancia 24 hónap
GyártóLOGITECH
Termék weboldal
131 800 Ft   db 
Kormány/pedál szett, PC/PS4/PS5, USB, Kormányváltó, Három pedálos, Force feedback

ÉREZZE, MILYEN LESZ A VERSENYZÉS JÖVŐJE

Ismerje meg a versenykormányok következő generációját. A csúcsminőségű Logitech G kivitelt átterveztük, hogy belenyúljon a játék fizikájába, példátlan élethűséget teremtve. Érezze a dugattyúk pumpálását, a kavics csikorgását és minden irányváltást, kisodródást, hajtűkanyart úgy, ahogyan korábban sohasem.

TRUEFORCE KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS SZIMULÁCIÓ

A műterhelés-technológia terén a legújabb újításunk közvetlenül a játékbeli szimulációs motorokhoz és a játékok fizikájához kapcsolódik, hogy élethűbb, valós idejű reakciókat adjon. A visszajelzés frekvenciatartománya is nőtt a korábbi generációkhoz képest drámai mértékben feljavított részletesség és élethűség érdekében.

ZÁRT HURKÚ MOTORVEZÉRLÉS

A megfelelő áramerősség jelenti a megfelelő nyomatékot. A G23 fejlett belső vezérlőprogramja figyeli a kormánykerék motorjain átfolyó áram erősségét, és folyamatosan úgy szabályozza a feszültséget, hogy az megfeleljen a játék fizikája szerinti kimenőjeleknek. Az alapértelmezett beállításokon túllépve a G923 hajszálpontos vezérlést és páratlan élethűséget nyújt.

NAGYOBB VONÓERŐ KEVESEBB FÜST

Startoljon el a támogatott játékokban tisztábban és gyorsabban a rajtvonalról a programozható kettő tengelykapcsolós indulássegítővel.

VERSENYZÉSHEZ KÉSZÜLT

A klasszikus kialakítás – korszerűsítve. Az új színek, a minőségi szálcsiszolt fém, az autós stílusú varrott bőr és a polírozott pedálok szemet gyönyörködtető kinézetet kölcsönöznek a G923-nak. A forma a funkciónak van alárendelve, középen egy beépített emblémával és forgótárcsával.

KORMÁNYKERÉKEN ELHELYEZETT KEZELŐSZERVEK

Ez a termék csak PS4/5 és PC-vel kompatibilis. Mindegy, hogyan versenyez, minden parancs közvetlenül a keze ügyébe esik.

24 PONTOS VÁLASZTÓTÁRCSA

Vonóerő, nyomaték, fékerő – mindegyik egy felhasználó által vezérelt belső tárcsával állítható be.

PROGRESSZÍV FÉKPEDÁL

Gyorsabb reakció, nagyobb pontosság. A nem lineáris működésű fékpedál a nyomásérzékeny fékrendszereket imitálja az élethű versenyélmény érdekében. A pedálok felülete átállítható a sarok-lábujj-mozgatással történő működtetés és a még pontosabb vezérlés érdekében.

BEÉPÍTETT FORDULATS ZÁMMÉRŐ

Beépített többszínű LED mutatja a támogatott játékokban a fordulatszám-tartományt. Lássa közvetlenül a látómezejében, mikor lép a piros
tartományba.

VÁLTÁS GYORSÍTÓFOKOZATBA

A legteljesebb versenyélmény eléréséhez. használjon külön sebességváltót. A rövid úton járó, 6 fokozatú, „H” elrendezésű váltóval, amelynél a hátramenet lenyomva kapcsolható), a Logitech G Driving Force váltó olyan társ a vezetésben, amelyet nem fog egyhamar elfelejteni.

Az oldal sütiket használ. További információ