2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ASUS
CISCO
CUDY
D-LINK
DEVOLO
DIGITUS
EDIMAX
GEMBIRD
GRANDSTREAM
HP
HUAWEI
IP-COM
LEVELONE
LINKSYS
MERCURY
MIKROTIK
NETGEAR
REYEE
STRONG
TELTONIKA
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
XIAOMI
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Access Point

Tenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPE

Tenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPE
Tenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPETenda O8 5GHz 23dBi 11ac Outdoor CPE
Kültéri
Dual Band
Tri Band
tömeg1,53kg
Garancia 60 hónap
GyártóTENDA
Termék weboldal
23 900 Ft   db 
Kültéri

Az O8 5GHz 23dBi 11ac kültéri CPE-t PtP és PtMP megoldásokhoz tervezték a privát ISP vezeték nélküli kapcsolathoz, CCTV felügyelethez és adatátvitelhez. Az eszköz 23dBi irányított függőleges polarizációs antennával rendelkezik, amely hatékony módot biztosít a stabil, akár 20 km-es távolsági kapcsolat felvételére és fenntartására. Az automatikus áthidalási technológia elfogadása révén két CPE-t is automatikusan csatlakozhat egymáshoz, így megkönnyítheti a telepítést.

20+ km átviteli tartomány
Az O8 a független teljesítményerősítő és a 23dBi függőleges polarizációs irányított antennával hatékony módot biztosít a vezeték nélküli hálózat stabil jelének felvételére és fenntartására akár 20 km-es távolságig.

6000V túlfeszültség elleni védelem kialakítása
Az O8 a 6000V-os ethernet port túlfeszültség-védelmi kialakítást alkalmazza, így ellenállóbb lehet a viharokban is.

Könnyen összeszerelhető és telepíthető
Az O8 háromtengelyes igazítást alkalmaz, könnyen, másodpercek alatt összeszerelhető - nincs szükség szerszámokra. A pólusra szereléshez pedig csak egyetlen csavarhúzóra van szükség.

TD-MAX-Tenda TDMA szabadalmaztatott protokoll
A TD-MAX a Tenda TDMA (Time Division Multiple Access) szabadalmaztatott protokollját alkalmazza a teljesítmény és a kapacitás javítására a vezeték nélküli WISP kültéri alkalmazási forgatókönyvek esetében. Kültéri környezetben a CPE-k nagy irányított antennákat használnak, hogy akár több kilométeres távolságból is csatlakozzanak a bázisállomáshoz. A CPE-k gyakran nem érzékelik egymást, és nem tudják koordinálni a vezeték nélküli csatornához való hozzáférést. A hálózat méretének növekedésével ezek az ütközések exponenciálisan növekednek, növelve a késleltetést és csökkentve az átviteli teljesítményt. A TD-MAX azonban hatékonyan koordinálja a teljes adatátvitelt, és az aktív kliensek számára felosztja az időt, hogy a hagyományos 802.11 CSMA/CA (Carrier Sense Multiple Access / Collision Avoidance) protokollhoz képest nagyobb zavarvédelmi teljesítményt nyújtson.

Csatornaváltás az interferencia elkerülése érdekében
Az O8 biztosítja a Channel Shift funkciót a központi frekvencia 5MHz-rel feljebb történő eltolásához. Ezzel elkerülheti a közeli AP interferenciáját, és nagyobb átviteli teljesítményt biztosít.

CPE asszisztens-központosított menedzsment platform
Az O8 központi menedzsment szoftverrel van felszerelve, amely segít a felhasználóknak a hálózatukban lévő összes eszköz egyszerű kezelésében egyetlen PC-ről - ez a CPE Assistant. Az olyan funkciók, mint az eszközök felderítése, állapotfigyelés, firmware-frissítés és a hálózat karbantartása szintén a CPE Assistant segítségével kezelhetők.

Több alkalmazási környezet, hosszú távú vezeték nélküli kapcsolat
Az eszköz AP üzemmódban, és Station üzemmódban is működik, így hosszú távú PtP vezeték nélküli kapcsolatot hozhat létre a privát ISP vezeték nélküli kapcsolathoz, CCTV felügyelethez és adatátvitelhez.

WISP (kliens+Router) üzemmód
Vezeték nélküli csatlakozás WISP állomáshoz/hotspothoz az internet megosztásához a helyi vezeték nélküli és vezetékes hálózathoz.

Az oldal sütiket használ. További információ