2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ASUS
CISCO
CUDY
D-LINK
DEVOLO
DIGITUS
EDIMAX
GEMBIRD
GRANDSTREAM
HP
HUAWEI
IP-COM
LEVELONE
LINKSYS
MERCURY
MIKROTIK
NETGEAR
REYEE
STRONG
TELTONIKA
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
XIAOMI
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Access Point

Tenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender White

Tenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender WhiteTenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender WhiteTenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender WhiteTenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender White
Tenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender WhiteTenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender WhiteTenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender WhiteTenda A9 Wireless N300 Universal Range Extender White
TípusRange extender
2.4 GHz sebesség300 Mbit
Kültéri
Dual Band
Tri Band
tömeg0,26kg
Garancia 60 hónap
GyártóTENDA
Termék weboldal
7 030 Ft   db 
Range extender, 2.4 GHz:300Mbit

Az A9 egy univerzális jelerősség továbbító eszköz, melyet kifejezetten a meglévő wifi jel kiterjesztésére és felerősítésére fejlesztettek ki.

Egygombos kialakítás, intelligens LED, falra szerelhető megoldás, mindez a vezetéknélküli hálózat és a felhasználói élmény fokozására lett kitalálva.

Ideális választás a wifi holtzónák kiküszöbölésére. 2 külső antennájának köszönhetően erős jelet képes nyújtani és meghosszabbítja a meglévő wifi lefedettséget akár 200nm-re. Nagy, több szobás lakásokhoz 1 router nem elegendő, ha szeretnénk, hogy a routertől távolabbi szobákban is stabil jelet kapjunk.

Azonban elég az A9-et használni a hatékony lefedettséghez, ha pedig a LED zöldre vált, azt jelenti, megfelelő helyre tettük az eszközt és lakáson belül bárhol érvezhetjük a vezetéknélküli hálózatot. Nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is működik, az A9 vertikális jelvételi képessége 30%-kal hatékonyabb, mint más hasonló termékeknek.

Erős jel és széles lefedettség
A 2*3dBi külső antennával, az A9 erős jelet és kiterjesztett lefedettséget biztosít akár 200m2-en. Továbbá, a hardver és szoftver optimalizálásával, az anti-interferencia képessége sokat javult, így a A9 stabil jelet biztosít, és garantálja a nagy WiFi lefedettséget.

Tökéletes lefedettség
Miközben a felhasználó mozog, az eszköz képes átcsatlakozni az erősebb Wifi jelre anélkül hogy megszakadna a kapcsolat, ami segít a felhasználónak hogy elérhesse az ultra gyors Wifi-t az egész házban.



Az oldal sütiket használ. További információ