2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ASUS
CISCO
CUDY
D-LINK
DEVOLO
DIGITUS
EDIMAX
GEMBIRD
GRANDSTREAM
HP
HUAWEI
IP-COM
LEVELONE
LINKSYS
MERCURY
MIKROTIK
NETGEAR
REYEE
STRONG
TELTONIKA
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
XIAOMI
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Access Point

Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)

Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)
Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)Mikrotik LtAP LTE6 kit (2023)
TípusAccess point
LAN port1
LAN sebességGigabit
2.4GHz sebesség300 Mbps
Kültéri
Dual Band
Tri Band
Garancia 24 hónap
GyártóMIKROTIK
Termék weboldal
81 150 Ft   db 
Access point, LAN 1, LAN Gigabit, 2.4GHz 300Mbps

Egy olyan világban, ahol a csatlakoztathatóság nem ismer határokat, és a legzordabb terep is találkozik a megbízható hálózatok, a megfizethető helymeghatározás és más kiterjedt funkciók iránti igénnyel, egy eszköz kiemelkedik: az LtAP LTE6 készlet! Ez egy kompakt vezeték nélküli hozzáférési pont beépített GPS-szel, az eddigi legtartósabb időjárásálló tokunkban.

Tökéletes logisztikához és nyomkövetéshez

A készülékben 3 MiniSIM foglalat található - ezek segítségével automatikus roamingot állíthat be, és a határátlépéskor váltogathatja a mobilszolgáltatókat. A készülék két belső LTE antennával rendelkezik, de az U.FL csatlakozók segítségével tetszés szerinti külső antennákat is hozzáadhatsz a még jobb lefedettség érdekében. Ugyanez az elv érvényes a GPS-re is - itt SMA-n keresztül külső antennára van szükség.

A tápellátási lehetőségek a lehető legrugalmasabbak. Van a klasszikus egyenáramú csatlakozó, a passzív PoE-in és egy autóipari csatlakozó. Láttunk már olyan felhasználókat is, akik az LtAP-ot egy 20 000 mAh-s power bankkal táplálták egész nap!

Testre szabhatja - és még többet érhet el!

Az LtAP LTE6 készlet két miniPCI-e foglalattal rendelkezik. Az egyiket az LTE-modem foglalja le, míg a másik bővítőhelyként használható. Hozzáadhat például egy 5 GHz-es interfészt. Vagy egy második LTE-modemet - a redundancia érdekében. Az Ön döntése, igazítsa az LtAP-ot az Ön igényeihez!

Legújabb Cat6 LTE modemünk - csökkentse a költségeket, ne a sebességet!

Ez az LtAP egy vadonatúj 6-os kategóriájú LTE-modemmel rendelkezik - ugyanazzal a modemmel, amelyet már a legkelendőbb Chateau ax sorozatunkban is láthatott. Számos népszerű LTE-frekvenciát támogat, például a B28-as sávot. Vivőaggregációval akár 300 Mbps konzisztens sebességet is elérhet, mivel a CAT6 lehetővé teszi, hogy az eszközök egyszerre két sávot használjanak. Ez hatalmas előny a sok LTE-felhasználóval rendelkező területeken. Az LtAP LTE6 jobb reakciókészséget biztosít zsúfolt környezetben, és nagyobb hatékonyságot a gyengébb jelhelyzetekben vidéken. Szolgáltatótól függően azt tapasztaltuk, hogy vidéki területeken megduplázódott az internetsebesség a hordozóösszevonásra való átállás után.

Az oldal sütiket használ. További információ