2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ASUS
CISCO
CUDY
D-LINK
DEVOLO
DIGITUS
EDIMAX
GEMBIRD
GRANDSTREAM
HP
HUAWEI
IP-COM
LEVELONE
LINKSYS
MERCURY
MIKROTIK
NETGEAR
REYEE
STRONG
TELTONIKA
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
XIAOMI
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Access Point

D-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access Point

D-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access PointD-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access PointD-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access PointD-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access Point
D-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access PointD-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access PointD-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access PointD-Link DAP-X2850 Nuclias Connect AX3600 Wi-Fi Access Point
TípusAccess point
LAN port2
LAN sebesség2,5 Gigabit
2.4 GHz sebesség1148 Mbit
5 GHz sebesség2400 Mbit
Kültéri
Dual Band
Tri Band
tömeg1,194kg
Garancia 60 hónap
GyártóD-LINK
Termék weboldal
126 140 Ft   db 
Access point, LAN:2, LAN:2,5 Gigabit, 2.4 GHz:1148Mbit, 5 GHz:2400Mbit, Dual Band
  • Kezelés a Nuclias Connect segítségével
  • Következő generációs Wi-Fi 6
  • Kétsávos, 4x4 MIMO, sávvezérlés és airtime fairness
  • 2,5 gigabites Uplink
  • Ingyenesen letölthető szoftver és alkalmazás
  • Rugalmas telepítés PoE-vel
  • Az IoT számára készült


Üzleti szintű Wi-Fi 6.

A Wi-Fi 6-ready DAP-X2850 minden méretű vállalkozás számára több gigabites sebességet, jelentősen megnövelt kapacitást és interferenciamentes lefedettséget biztosít, központi kezeléssel. Ideális a kis- és középvállalkozások, kiskereskedők, vendéglátóhelyek, egyetemek és menedzselt szolgáltatók számára, amelyeknek még a legsűrűbb eszközsűrűségű területeken is biztosítaniuk kell az adatáramlást.

Kezelje könnyedén üzleti hálózatát.

A DAP-X2850 együttműködik a Nuclias Connecttel - egy szoftveralapú kezelési platformmal (opcionális hardveres vezérlővel), amely helyben vagy egy nyilvános felhőszolgáltatásban hosztolt felhőmegoldásként is használható. Az adminisztrációs feladatok gyorsan elvégezhetők a Nuclias Connect alkalmazásból vagy a szerver/PC-alapú szoftverből a könnyű hozzáférés, az automatizálás és a hálózati skálázhatóság érdekében.

Könnyen kezelje hálózatát a Nuclias Connect segítségével

Automatizálhatja, felügyelheti, kezelheti és skálázhatja hálózatát az üzleti igényeknek megfelelően, bonyolultság és költségek nélkül, a központilag kezelt Nuclias Connect platformon keresztül.

Következő generációs Wi-Fi 6

Nagyobb hálózati hatékonyságot és alacsonyabb késleltetést biztosít, a korábbi Wi-Fi szabványokhoz képest közel négyszeres kapacitással.

2,5 gigabites Uplink

x2 LAN port (2,5G / 1G) kiterjedt backhaul-t kínál a vezetékes hálózathoz, kiküszöbölve a szűk keresztmetszeteket az AP-nál.

Ingyenesen letölthető szoftver és alkalmazás

Gyorsan beállíthatja, kezelheti és felügyelheti az AP-ket helyben az ingyenes hálózatkezelő szoftverünkkel, vagy távolról a Nuclias Connect alkalmazással.

Rugalmas telepítés PoE-vel

Támogatja a Power over Ethernet (802.3at) szabványt az egyszerűbb, kevesebb kábelt tartalmazó telepítés érdekében, és fali lemezes kialakítással rendelkezik az Ethernet-fali aljzatokra történő telepítéshez.

Intelligens, biztonságos teljesítmény

Kiemelkedő átviteli teljesítmény a kétsávos, 4x4 MIMO technológiával, sávvezérléssel & airtime fairness intelligens módon kezeli a felhasználókat WPA3™ vezeték nélküli titkosítással.

Minimalizálja az adminisztrációs feladatokkal járó gondokat

Lehetővé teszi az adminok számára a hatékony és eredményes munkát a szerepkör-alapú opciókkal, amelyek lehetővé teszik a delegált hozzáférést az egész hálózaton. Gyorsan telepíthet, konfigurálhat, frissíthet és bővíthet, akár több telephelyen keresztül is, és az intuitív műszerfal segítségével a lehető legkisebbre csökkentheti a problémákat.

Az IoT számára készült

A Target Wake Time (TWT) csökkenti a Wi-Fi 6 és az IoT-eszközök energiafogyasztását.

Az oldal sütiket használ. További információ