2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ASUS
CISCO
CUDY
D-LINK
DEVOLO
DIGITUS
EDIMAX
GEMBIRD
GRANDSTREAM
HP
HUAWEI
IP-COM
LEVELONE
LINKSYS
MERCURY
MIKROTIK
NETGEAR
REYEE
STRONG
TELTONIKA
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
XIAOMI
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Access Point

Asus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender White

Asus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender WhiteAsus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender WhiteAsus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender White
Asus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender WhiteAsus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender WhiteAsus RP-N12 Wireless-N300 Range Extender White
TípusRange extender
LAN port1
LAN sebesség10/100Mb
2.4 GHz sebesség300 Mbit
Kültéri
Dual Band
tömeg0,38kg
Garancia 36 hónap
GyártóASUS
Termék weboldal
9 840 Ft   db 
Range extender, LAN:1, LAN:10/100Mb, 2.4 GHz:300Mbit

Wi-Fi az otthon minden zugában
Az RP-N12 vezetéknélküli jelismétlő erőteljes külső MIMO antennákkal rendelkezik, amely segít a jel holtterek megszüntetésében és javítja az összes meglévő vezetéknélküli router lefedettségét. Jelismétlőként működik, ami azt jelenti, hogy képes kiterjeszteni a vezeték nélküli hálózatot az otthon minden sarkába — még a problémás, nehezen elérhető pontokra is. Ez mindenütt megbízható, nagysebességű internet lefedettséget biztosít az olyan eszközök számára, mint például notebookok, tabletek, okostelefonok, játékkonzolok és okostévék.

Egygombos beállítás és problémamentes kapcsolat
A RP-N12 vezetéknélküli jelismétlő telepítéséhez nincs szükség CD-re, vagy akár egérre és billentyűzetre. Egyszerűen nyomd meg a WPS gombot és a beállítás készen is van. Optimalizált teljesítmény biztosítja a problémamentes, sima internet élményt. A haladó beállítások végzéséhez csatlakoztathatod az RP-N12-t egy PC-hez egy Ethernet kábelen keresztül és így közvetlenül érheted el a webalapú konfigurációs menüt, ehhez se lemez, se applikáció nem szükséges. Akár vezeték nélkül is beállíthatod egy tabletről, vagy okostelefonról.

Keresse meg az RP-N12 legjobb helyét a jelerősség-jelzővel
A legjobb eredmény eléréséhez az RP-N12-nek egy útválasztó stabil jelzónáján belül kell lennie, és az útválasztó, valamint a jobb vezeték nélküli jellel kiszolgálandó hely között érdemes elhelyezni. Az RP-N12 akkor működik a legjobban, amikor erős vezeték nélküli jelet kap az útválasztótól — ez az előlapon található jelerősség-jelzővel ellenőrizhető.

3 készülék egyben:

jelismétlő, hozzáférési pont, médiahíd
Az RP-N12 két kézenfekvő móddal rendelkezik, hogy még rugalmasabb legyen. Úgy ahogy jelismétlőként, úgy vezetéknélküli hozzáférési pontként (AP) is képes működni, vagy média hídként. AP módban bármilyen vezetékes LAN-hoz csatlakoztatható, — például egy hotel internetkapcsolatához — hogy személyes Wi-Fi hotspot-ot hozz létre, mellyel elérhetővé válik az internet kapcsolat laptopokról, telefonokról, vagy más Wi-Fi eszközökről. Média híd módban bármilyen Ethernet kompatibilis eszközhöz csatlakoztatható — például okostévéhez, multimédia lejátszóhoz, játékkonzolhoz, vagy PC-hez — és ezzel Wi-Fi képességekkel ruházod azt fel. Ez a kábelrengeteg csökkentésének egy nagyszerű módja!

Roaming Assist - mindig a legstabilabb kapcsolat
A problémamentes Roaming Assist technológiánkkal, ahogy mozogsz otthonodban, sohasem kell kézzel váltanod az RP-N12 kapcsolat és az ASUS routere között. Ha egyszer engedélyezed ezt a funkciót, akkor az eszközöd automatikusan a legerősebb Wi-Fi jelhez fog kapcsolódni, jöjjön az akár a routertől, akár a jelismétlőtől. Ez biztosítja, hogy mindig a legmegbízhatóbb kapcsolatot kapd meg, akárhol is tartózkodsz a házban1.


Az oldal sütiket használ. További információ